Missie

Tennisschool Aalst voorziet kwalitatieve tennisopleidingen voor jong en oud. Zowel recreatieve als competitieve spelers kunnen bij ons terecht, jeugd én volwassenen.

Als tennisschool dragen we het label ‘kwaliteit’ en plezier hoog in het vaandel. Zo willen we kinderen spelenderwijs kennis leren maken met de tennissport.

Volwassenen blijven uitdagingen en doelen stellen om zo steeds beter te worden.

Visie

Al jaren streven we in Aalst naar kwaliteitsvolle, innovatieve en uitdagende lessen om van onze spelers en speelsters steeds betere tennissers te maken. Daarnaast behouden we veel aandacht voor plezier en kameraadschap.

Om die reden is een gemotiveerd en gediplomeerd trainersteam onmisbaar. Door opleidingen en bijscholingen, zowel intern als extern, proberen we het beste uit onze trainers te halen. Alleen op die manier kunnen zij hun ervaring overbrengen op onze lesvolgers. We willen kinderen spelenderwijs kennis leren maken met tennis tot het uiteindelijk hun passie wordt.

We willen ook zoveel mogelijk ouders betrekken bij de club door hen van een gepaste opleiding te voorzien. Ook de extra activiteiten, zoals kidsdagen, halloweentochten of het tienertornooi vergezeld van overheerlijke spaghetti,  zullen bijdragen aan de betrokkenheid van de ouders.

Op communicatief vlak blijven we inzetten op sociale media, website en email. Op die manier hopen we om een zo groot mogelijk bereik te hebben bij iedereen en kunnen we onze eigen lesvolgers als de buitenwereld op de hoogte stellen van wat we doen en wie we zijn.

Kortom, we willen de referentie in de Denderstreek worden door keihard in te zetten op leuke, kwalitatieve lessen in een pakket waarin ook ouders nauw betrokken worden.